wtorek, 17 lipca 2018

Spichlerz - polski producent zdrowych przetworów


Witajcie! 
Dziś przychodzę do Was z przetworową recenzją - jeśli tak jak ja lubicie domowe cudeńka, a nie zawsze macie czas na ich wykonanie - mam coś dla Was :) 

Jawit – główny partner handlowy marki Spichlerz z Krakowa – oferuje pyszne przetwory produkowane tradycyjnymi sposobami. Pełne smaków i aromatów, przepełnione witaminami oraz składnikami odżywczymi, pochodzącymi prosto ze starannie wyselekcjonowanych owoców oraz warzyw, wciąż znajdują zwolenników wśród osób ceniących sobie zdrowy styl życia.
Firma Spichlerz działa na rynku od 1998 roku, dostarczając Klientom zdrowe przetwory przypominające o unikalnych walorach kuchni staropolskiej. Celem firmy jest umożliwienie wszystkim zakupu najwyższej jakości wyrobów – produkowanych wyłącznie z naturalnych składników i z wykorzystaniem tradycyjnych metod konserwacji.
Jako świadomy producent przetworów owocowych i warzywnych, firma postawiła na przepisy czerpane z domowych receptur, przekazywanych w polskich rodzinach z pokolenia na pokolenie. To sprawia, że oferowane produkty wielu osobom przywodzą na myśl dzieciństwo i smaki dań oraz deserów przyrządzanych przez mamy lub babcie.
Gęste i słodkie konfitury domowe to słoje przepełnione smakiem dojrzałych owoców, syropy zawierają wyłącznie naturalne świeżo wyciśnięte soki owocowe i cukier, a owoce w syropie zachwycają naturalnym kolorem oraz aromatem. Ketchupy, przeciery pomidorowe bez soli, koncentraty, ćwikła, tradycyjny chrzan i inne wyroby warzywne są pełne witamin i dodają wyjątkowego smaku wielu potrawom.
Przetwory owocowe tego producenta nie zawierają konserwantów, nie zawierają sztucznych barwników i nie zawierają polepszaczy smaku. Ich siła tkwi w naturze i tradycyjnych polskich recepturach, które zachwycają kolejnych odbiorców. Wyroby Spichlerz trafiają nie tylko na rodzimy rynek, ale znajdują również duże uznanie na wyspach Brytyjskich, promując tradycyjne polskie smaki poza granicami kraju.







Serdecznie polecam Wam wszystkie przetwory - rewelacyjne ketchupy, owoce w syropie - świetnie sprawdzą się jako dodatek do zimowej herbatki lub na prezent, borówkę i żurawinę używałam do serów( jak ktoś lubi pasuje do mięsa), rewelacyjny chrzan i słodziutkie syropy. 
Zdecydowanie polecam! 

3 komentarze: